Επαγγελματικός Προσανατολισμός

«Γνωστοποίηση Πύλης Επαγγελματικού Προσανατολισμού»

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε θέσει σε λειτουργία Διαδικτυακή Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η οποία είναι προσβάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.mysep.gr

 

Η ανωτέρω Πύλη έχει δημιουργηθεί από τους υπευθύνους ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ Πιερίας και Ημαθίας στα πλαίσια διπλωματικής διατριβής στην ΑΣΠΑΙΤΕ με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μαθητών για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές διεξόδους μέσω καινοτόμων δράσεων.

Στην Πύλη οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν επαγγελματικές μονογραφίες, βίντεο επαγγελμάτων ή σχολών, επαγγελματικά δικαιώματα, χρήσιμες πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής του μηχανογραφικού καθώς και αναλυτική πληροφόρηση για όλες τις σχολές και τα τμήματα τριτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας και πολλά άλλα. Επίσης οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν τα μάθημα του ΣΕΠ έχουν την δυνατότητα να αντλήσουν επιπλέον, χρήσιμο διδακτικό υλικό για την διδασκαλία του μαθήματος.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας, που διδάσκουν το μάθημα του ΣΕΠ, το σύνδεσμο επικοινωνίας με το ΚΕΣΥΠ για την λειτουργία της Πύλης και να αναρτήσετε στο πίνακα ανακοινώσεων το συνημμένο αρχείο για την ενημέρωση των μαθητών σας.

Με εκτίμηση

Φωτίου Νικόλαος, υπεύθυνος Σ.Ε.Π. – ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας

Παραστατίδης Κωνσταντίνος, υπεύθυνος Σ.Ε.Π. – ΚΕ.ΣΥ.Π. Ημαθίας

Joomla templates by a4joomla